KLUSJES

0800-Klusjesman komt voor alle klussen in en om het huis, waar je geen tijd, of geen gereedschap, of gewoon geen zin in heeft.

Klussen die snel klaar zijn en waar aannemers en onderhoudsbedrijven liever niet voor komen.

Wat ons uniek maakt is dat je één vakman voor alle soorten klussen krijgt, we doen alles en zorgen dat we de juiste expertise voor jouw klus meebrengen.

Daarom werkt 0800-klusjesman jouw hele klusjeslijst in 1 keer weg: “lamp ophangen, deurkruk repareren, halogeenspotjes vervangen, die kapotte stekker van de stofzuiger en dat rekje ophangen bij de wasmachine”

Wij zijn handig en snel en denken ook mee als er een oplossing nodig is. We hebben de juiste spullen en gereedschappen om te demonteren en te monteren. Als we klaar zijn ruimen we netjes op.

Voorbeelden

Het ophangen van gordijnrails, we hebben de juiste gereedschappen om bijvoorbeeld in keihard beton te boren. En precies de juiste bevestigingsmaterialen. Soms heb je de rails al, anders nemen wij de juiste rails voor je mee.

Een lekkende kraan, veel bedrijven adviseren een nieuwe, maar soms kunnen we snel en eenvoudig een standaard “leertje” (of cartridge) vervangen voor bijv. € 15 materiaal en in een half uur klaar.

Een klant vroeg ons de kapotte tegels in de wc te vervangen, we vonden de gelijke tegels en hebben het gat in de muur gedicht, tegels eroverheen enkele kapotte tegels vervangen, netjes gevoegd de tegels schoongemaakt en de klus was klaar. Compleet nieuw tegelwerk was niet nodig.

Er zijn werkelijk teveel klussen om op te noemen.