REFERENTIES

We stellen de mening van onze klanten enorm op prijs. We hopen dat je tevreden bent over de uitvoering van je klus. Van jouw ervaring zullen we ook leren, zodat we een nog betere service kunnen verlenen.
Je e-mail is “verplicht invullen” maar wordt niet gepubliceerd. Bedankt voor de referenties!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 86 reviews
by Ron van der Spek on 0800Klusjesman
Mooi en op tijd

Netjes verholpen probleem. Monteur op tijd en kundig.Hoopte natuurlijk dat het in een uurtje gefixt was.... maar het beek iets ingewikkelder dus werd mijn klusje niet spotgoedkoop maar daar staat tevredenheid tegenover!

by Nicolette on 0800Klusjesman

Prima goed werk geleverd door iemand die het ook graag echt goed af wilde hebben. Ook al is de reistijd Amsterdam/ Amersfoort misschien niet zo handig,maar ik heb het er voor over. Bedankt. Volgende klus: nieuwe achterdeur mét hondenluik erin plaatsen:-)

by Michelle on 0800Klusjesman

Beste Edwhard,

Hoewel ik er eerst nogal sceptisch over was, moet ik tot mijn opluchting constateren dat het nu echt heel stil is in de kamer! wat een verschil zeg. Super dus!

Nu zou ik graag ook de andere kamer laten doen, met zoals besproken, 2 ramen gewoon helemaal dicht maken en 1 met te openen raam en alle met de leuke roedeverdeling.

Hadden we daar al een offerte voor gemaakt of kan dat nog gebeuren?

by Ivan Vandevivere on 0800Klusjesman
Tomsgate hondenluik plaatsen

De klant was inderdaad erg tevreden, zie onderstaande. 

Dank hiervoor !  Groet Ivan Tomsgate

Wij contacteren klanten voor nieuwe klussen binnen 24 uur contacteren, is dat voor jullie ook haalbaar ?

Beste Ivan, het gaat prima!!! De monteur was aardig en snel, en mijn hond heeft snel geleerd- zij gaat nu binnen en buiten zonder probleem! Wat een super luik is dit! Veel dank, MVG, Rebecca

by Judith van Dijk on 0800Klusjesman
Schilderwerk+

Het meedenken van de schilder van 0800klusjesman hield niet op bij de uitvoering van het schilderwerk (dat hij overigens keurig netjes heeft gedaan). Nadat het werk afgerond was en hij weg wilde gaan, belde hij me op kantoor om te vragen of ik misschien mijn sleutels was vergeten. Die hingen nog in de deur... Vervolgens heeft hij nog de tijd genomen om buren te vinden die thuis waren om daar de sleutels af te leveren. Vakwerk met een dikke plus dus!!

by Natascha on 0800Klusjesman

Echt een geweldige service! Had van te voren een lijstje gemaakt voor de klusjesman en hij heeft alle uiteenlopende klussen perfect gedaan. Zelfs zijn technische kennis nog in kunnen zetten bij de beamers. Volgende keer kom ik zeker terug met een klus-lijst!

by Ingrid on 0800Klusjesman
Plinten geplaatst

Klusjesman Patric heeft laminaat plinten bij mij geplaatst en ben daar echt tevreden over. Ik had ook 2 deuren in gang die met moeite open gingen, en dat heeft Patric óók voor mij gefixt! En daar ben ik echt heel blij mee! Top!

by Daan on 0800Klusjesman
Top!

Goed geholpen met het ophangen van het ophangsysteem voor schilderijenAardige klusser leverde goed werk af!!

by Erik on 0800Klusjesman

Service is echt geweldig, en de 2 klusjesmannen die bij ons langs kwamen waren enorm vriendelijk en sociaal. Dat is altijd wel erg prettig als men meerdere uren in je huis bezig is. Ik kom zeker nog een keer terug omdat nog niet alles in mijn huisje klaar is.

by R.Brongers on 0800Klusjesman
Electrakastje

Geweldig goed geholpen, aller aardigste man.Kom zeker terug.

Page 1 of 9:
«
 
 
1
2
3
 
»