Vastgoed onderhoud

0800Klusjesman
Voor alle kleine klusjes in en om uw pand.

Al 2 jaar doen wij voor een groeiend aantal beheerders en verhuurders de klussen en vastgoed onderhoud aan huizen en bedrijven.

Van een lekkend toilet, een douche opnieuw kitten, een ontbrekend drukknopje, tot een beldrukker vervangen of een deurintercom repareren, een kapot stopcontact vervangen,  schilderij ophangen, een lamp ophangen, een vaatwasser bestellen en aansluiten, een Ikea kast in elkaar zetten, een kantoor of een kamer binnen en/of buiten schilderen,  een gebroken sleutel uit een slot vissen en of een slot vervangen.

Maar ook voor het verbouwen van pantry’s, toiletten en het aanleggen van databekabeling in een pand draaien wij onze hand niet om.

We kennen uw pand en assisteren graag in het signaleren of inventariseren van klussen en worden zo uw partner voor het vastgoed onderhoud . We hebben een handig klankenportaal waardoor u eenvoudig de klassenlijst kunt monitoren.

We hebben een leuk team van allround vakmannen, en op alle vakgebieden wel iemand die daar specialist in is. We doen elektrische klussen, loodgieter werk, timmerwerk, schilderwerk en algemene klussen en denken altijd met de opdrachtgever mee aan een goede en handige oplossing.

We werken 7 dagen per week van 8 – 20 uur, wat vaak handig is voor uw klanten/huurders die soms ’s avonds pas thuis zijn. Ook voor projecten die een snelle make-over in een weekend nodig hebben is dit voor ons business as usual.

Omdat we geen voorrijkosten rekenen is het geen probleem als we indien nodig nog een extra keer moeten terugkomen om een klus af te maken, bijvoorbeeld omdat er een onderdeel besteld moet worden of omdat iets moet drogen voor de laatste afwerking. Vaak komt dit ook de kwaliteit van de uitvoering ten goede.

Ook de transparante manier van werken en communiceren maakt het voor u als eind-opdrachtgever overzichtelijk: aantrekkelijke uurtarieven, heldere prijsindicaties en duidelijke afspraken. We willen de dingen makkelijk voor u maken door onze goede en prettige service. Wij leveren waarde voor iedere euro!

We hopen binnenkort ook voor u aan de slag te mogen gaan,

Met vriendelijke groet,

Edwhard Jernberg
0800klusjesman