Waterdichte Badkamer bouwen met Schlueter

Lekkende badkamer wij lossen het op

Ben je het ook zo zat als je badkamer lekt en de onderburen klagen. Hik je er tegen aan om je badkamer te verbouwen met  betonnen vloeren storten. Heb je zorgen dat je hele huis onder het stof zit en het een bouwplaats wordt? Dat hoeft niet meer……Lekkende badkamer wij lossen het op door een  waterdichte badkamer te bouwen. Bel ons gratis voor meer informatie 0800Klusjesman 0800 558 75 37

Een waterdichte badkamer met garantie

Wij bouwen al enige jaren waterdichte badkamers en kunnen met Schlueter systems zelfs tegelen op hout. Het systeem bestaat al tientallen jaren en heeft zich bewezen. Ofschoon Schlueter een duits bedrijf is, is het éen van de grootste leveranciers in de Verenigde Staten. Logisch ook want daar worden de meeste huizen gebouwd van hout en “drywall” (gipsplaat) constructies.

We bekleden de wanden met waterdichte membranen en verbinden dat met 2 componentenlijm aan een “ontkoppelingsvloer”. Een vloer die aan de onderkant mee kan bewegen met hout en boven stijf is om de tegels vast te houden. Zo worden de ondervloer en de tegelvloer ontkoppelt.  De vloer wordt waterdicht verlijmd met een put of een douchegoot. Zo ontstaat er een badkamer of douchruimte waar het water alleen door de put weg kan en niet langs allerlei kitnaden, die altijd gaan lekken.

Gegarandeerd waterdichte  badkamer.

De oranje wanden en vloeren op de foto’s vormen je  gegarandeerd waterdichte badkamer, de tegels zitten erop voor de stevigheid en het mooie.

een waterdichte badkamer

Oranje wanden en vloeren

Met een uitgekiend verwarmingsconcept in vloeren en in wanden creëren we een heerlijke badkamer voor vele jaren onbezorgd genieten.

Als je nog verder wilt in schoonheid en genieten wordt de verlichting uitgevoerd met Schueter Lopolights zo wordt de badkamer de sfeervolle plek om iedere dag van te genieten.

Neem contact met ons op

Wil je ook een hihgtech badkamer, waterdicht met garantie, lichtgewicht dus in iedere ruimte en huis toepasbaar? Wil je onderzoeken of de investering het jou waard is om zorgeloos de komende 15 jaar te badderen, neem contact met ons op; bel of mail ons voor meer informatie. We informeren je graag en laten je graag voorbeelden zien van de vele badkamers

Led verlichting badkamer

Een sfeervolle verlichting in je badkamer

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

0800Klusjesman
Average rating:  
 0 reviews