REFERENTIES

We stellen de mening van onze klanten enorm op prijs. We hopen dat je tevreden bent over de uitvoering van je klus. Van jouw ervaring zullen we ook leren, zodat we een nog betere service kunnen verlenen.
Je e-mail is “verplicht invullen” maar wordt niet gepubliceerd. Bedankt voor de referenties!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

0800Klusjesman
Average rating:  
 92 reviews
by Cindy on 0800Klusjesman
Zeer tevreden!

Maakt geheel zijn beloftes waar; goed bereikbaar, op korte termijn beschikbaar, voor grote maar zeker ook kleine klussen, professioneel, denkt mee over een passende oplossing (duurzaam of juist alleen wat nodig is, niet meer of minder) geen onverwachte hoge kosten want de kosten gaan in overleg en de factuur is direct inzichtelijk na de uitvoering van opdracht. Zeer tevreden!

by Annette on 0800Klusjesman

Erg tevreden. Maar niet over de administratie. Kreeg gisteren een mail dat ik niet betaald had voor een klus op 3 januari 2018. De afspraak toen was pinnen. Ook keurig gedaan toen. Gisteren mail gestuurd dat ik gewoon betaald heb, met pdf van betaling. Geen reactie gekregen helaas. Geen vertrouwen meer,jammer. Hallo Anette wij hebben jou bericht ontvangen en betaling gevonden, sorry voor de overlast! Met vr groet Edwhard Team 0800klusjesman

by Maria on 0800Klusjesman

Vandaag heeft de klusjesman Robert de rails gemaakt van de gordijnen zodat deze weer soepel open en dicht gaan. Goede dienstverlening, snel en betaalbaar! We gaan snel andere klussen bij jullie neerleggen.

by Dave Batten on 0800Klusjesman
Geweldig !!!

Ik ben gisteren uitmuntend geholpen door een klusjesman.
Hij heeft in een korte tijd een veelvoud aan kleinere klusjes uitgevoerd, precies zoals afgesproken en zelfs nog meer !
Hij was uiterst vriendelijk en zeer bekwaam. Ook was het een waar genoegen te beleven dat iemand spontaan en creatief meedenkt naar oplossingen !
Qua vakmanschap had ik mij niet beter kunnen wensen en we hebben het ook nog eens erg gezellig gehad en dat allemaal voor een relatief klein bedrag.
Ik ben een gelukkig mens. Hartelijk Bedankt Rein !
Groetjes Dave

by Dave Batten on 0800Klusjesman
Perfect !

Ook deze 2e klus is feilloos uitgevoerd. Al mijn rolgordijnen en luxaflex voor 5 ramen zijn perfect opgehangen.
1 rolgordijn was moeilijk te plaatsen omdat op de plaats van bevestiging een grendel zat. De klusjesman heeft het goed onderzocht en een creatieve oplossing gevonden, mooi, praktisch en effectief !
Ook heeft hij perfect mijn nieuwe regendouche in de badcel geplaatst.
Ik heb zelden iemand zo gedreven en effectief zien werken en tegelijkertijd hebben we al babbelend samen een leuke tijd gehad.
Patrick van Harte Bedankt !

by V.kragt on 0800Klusjesman
Grandioos!

Zeer punctuele, deskundige hulp. (Zegt het voort).

by Ron van der Spek on 0800Klusjesman
Mooi en op tijd

Netjes verholpen probleem. Monteur op tijd en kundig.
Hoopte natuurlijk dat het in een uurtje gefixt was.... maar het beek iets ingewikkelder dus werd mijn klusje niet spotgoedkoop maar daar staat tevredenheid tegenover!

by Nicolette on 0800Klusjesman

Prima goed werk geleverd door iemand die het ook graag echt goed af wilde hebben. Ook al is de reistijd Amsterdam/ Amersfoort misschien niet zo handig,maar ik heb het er voor over. Bedankt. Volgende klus: nieuwe achterdeur mét hondenluik erin plaatsen:-)

by Michelle on 0800Klusjesman

Beste Edwhard,


Hoewel ik er eerst nogal sceptisch over was, moet ik tot mijn opluchting constateren dat het nu echt heel stil is in de kamer! wat een verschil zeg. Super dus!


Nu zou ik graag ook de andere kamer laten doen, met zoals besproken, 2 ramen gewoon helemaal dicht maken en 1 met te openen raam en alle met de leuke roedeverdeling.


Hadden we daar al een offerte voor gemaakt of kan dat nog gebeuren?

by Ivan Vandevivere on 0800Klusjesman
Tomsgate hondenluik plaatsen

De klant was inderdaad erg tevreden, zie onderstaande. 


Dank hiervoor !  Groet Ivan Tomsgate


Wij contacteren klanten voor nieuwe klussen binnen 24 uur contacteren, is dat voor jullie ook haalbaar ?


Beste Ivan, het gaat prima!!! De monteur was aardig en snel, en mijn hond heeft snel geleerd- zij gaat nu binnen en buiten zonder probleem! Wat een super luik is dit! Veel dank, MVG, Rebecca


Page 1 of 10:
«
 
 
1
2
3
 
»